Ontmoet gehandicapte kinderen

De kunst kolonie voor gehandicapte kinderen met een handicap. Droop winter maanden vakantie was heel actief voor jongeren met speciale behoeften in het bijzonder. Zij waren leden van de kunst-kolonie, die ze ontwikkelde onder het mentorschap van de muzikant.

Disabilities

Informele gehandicapte kinderen vrijwillige jeugd team

we Kunnen en ook” uit Subotica hebt gecontroleerd dat zijn naam omdat in het ene gebied, kwamen twee veel mensen met handicaps en een veel kunstenaars uit de gebieden om de reis onder de boete van de zwerm.

Op aanwijzing van de kunstenaar heeft het werk op het evenement geopend in Subotica het Pakhuis.

Het is een speciale emotie, een bijzondere ervaring en ook iets dat je eigenlijk nodig hebt om te ervaren. Dus, om er mee om te gaan, om echt te voelen dat gevoel, er is liefde, blijdschap, het plezier dat ze brengen, terwijl de persoon en de ontwikkeling van met ons op. Ja, het is moeilijk, maar brengt geweldige vreugde en ook volledige tevredenheid. Even gelukkig,” zei Nela likarka Horvath.

Jongeren met een handicap al de hele winter maanden vakantie in het ontwikkelen, bovendien, de kunstenaar, de hulp die zij gaf het hen en hun collega ‘ s, alsmede docente pedagogiek.

Ik ben zeer tevreden dat ze personen met een handicap in staat te dwingen een deel dat om zich te Uiten, om te verzamelen van hun collega’ s, burgers, boete musici, makers die echt, echt, royaal tasali en was een grote steun voor ons op hetzelfde moment met voldoening,” beweerde van de informele groep jongeren “Kunnen we zo goed als we zijn.”

Het project wordt gesteund door het Ministerie van jeugd en ook de sport in de competitie “de jeugd en de wet” om verandering te brengen in de situatie van mensen met een beperking in de samenleving en hun integratie, een deelnemer van de Stad bestuur van de afdeling die verantwoordelijk is voor het sociaal plan, beweerde dat hoewel de Stad heeft beslissingen genomen die aanzienlijk uit te breiden en ook het verlengen van de rechten van personen met handicaps op het gebied van de dag de zorg, alsmede, in tegenstelling tot de veronderstellingen, zeer weinigen van hen zijn nog steeds in te spelen op merk-nieuwe mogelijkheden en voordelen, alsook hen uitgenodigd om dit te doen, in het bijzonder wanneer het gaat om het recht op gratis houden van de jongeren op de peuterspeelzaal en ook gratis maaltijden voor gehandicapte kinderen in kinderdagverblijven.

children

Ze herinnerde zich dat bij de inspanning van het bedrijf van bescherming en ook ondersteuning bieden aan mensen met speciale behoeften ‘van de Cirkel van de NOS, de stad onlangs omarmd genomen op een Beslissing over het wijzigen van het Besluit op de financiële ondersteuning van huishoudens met kinderen in de Stad.

Deze beslissing verandert proshine bereik van individuen te herkennen het recht voor om geheel regresare van het houden van kinderen in kinderdagverblijven het Huis, zoals het recht op gratis hapjes voor de voorschoolse gehandicapte kinderen waarvan één of beide moeders en vaders hebben een eerste of tweede graad verwondingen!

In het achterhoofd gehouden

De liefde en ook ondersteuning in Nalepa milieu-rollen zijn van cruciaal belang voor ouders met speciale behoeften en ook, in deze zin, de bijstand hebben niet isoctane. Oplossingen moeten voortdurend te stimuleren en ook te innoveren, om het stimuleren van de omstandigheid en de levensomstandigheden van personen met een handicap met het beginsel van gelijke rechten en gelijke kansen, beweert stadhuis.

Ze was bang dat is de eerste stad in en, vandaar, geholpen ouders met een beperking in de jongere in de opfok.