Bestrijding van het voortijdig schoolverlaten tegen

De Eurydice en Cedefop, gezamenlijke publicaties van het aantal voortijdige schoolverlaters in de strijd tegen de rol spelen van op te hangen.Het rapport bevestigt dat de schooluitval is een serieuze uitdaging voor de individuele, nationale en eu-niveau gelijk. De aanpak van de situatie, eerst en vooral, ik moet toegeven dat, hoewel de school voortijdig verlaten van het probleem van het onderwijs-en opleidingsstelsel niveau lijkt echter oorzaken van een bredere sociaal-economische context worden gezocht.

het lesgeven aan kinderen op een vroege niveau

het lesgeven aan kinderen op een vroege niveauHet rapport is empiria op basis van het onderwijsbeleid beslissingen met betrekking tot het verzamelen van gegevens het belang van de aandacht. De schooluitval in de achtergrond van de onderliggende redenen om te bepalen beste beleid voor het verzamelen van statistische gegevens met het kwalitatieve karakter van het onderzoek in het gelijktijdig planning.

De voortijdige schoolverlaters in de meeste risicogroepen worden geïdentificeerd. Grotere kans op voortijdig schoolverlaten in de ongunstige sociaal-economische status van gezinnen met kinderen. De familie-achtergrond die voortvloeien uit de ongelijkheid te compenseren kunnen mechanismen kunnen worden aangemerkt als de voor-en vroegschoolse educatie (kinderopvang, kleuterschool), de flexibele, interoperabele student trip, evenals de opleiding tussen de niveaus, of de wereld van het werk gebeurde begeleid overgang te zorgen. Een belangrijke rol kan spelen ook de onderwijs-en loopbaan begeleiding, niet alleen voor de preventie, maar ook aan het onderwijs systeem van vroeg uit om jonge mensen te reïntegreren in.

Het rapport een apart hoofdstuk is gewijd aan de beroepsopleiding van pat test vraag en haar onderzoek naar het beroepsonderwijs wat is de rol van de voortijdige schoolverlaters in de strijd tegen. Een fundamentele tekortkoming dat er geen aparte database voor beroepsonderwijs en-opleiding programma ‘ s voor onderwijs, zonder het verlaten van jongeren bij het volgen van hun ratio is slechts een schatting.

De beroepsopleiding van voortijdige schoolverlaters te verminderen zinvolle bijdrage leveren aan de flexibele en individuele wensen wordt rekening gehouden, begeleiding raadgever en persoonlijke mentor-ondersteunde trainingsprogramma. De gateway kan een leertraject niet alleen de preventie een belangrijke rol, maar de compensatie, want het is daardoor gemakkelijker kan worden teruggevoerd naar de training systeem om schooluitval bij jongeren.

Art therapie geaccrediteerde opleiding

Art therapie geaccrediteerde opleidingDe cursus eigen ervaring, door middel van theoretische kennis door het verstrekken van wensen van de deelnemers vertrouwd gemaakt met de catharsis u een Complexe kunst therapie Methode en de werkzame factoren. De opvoeding problemen en leven problemen op te lossen bieden uw eigen ervaring gebaseerde methode, die de deelnemers over hun eigen professionele werkzaamheden. De eigenaar van hun werk (schilderen, tekenen, klei werk) analyse door kennis kunt maken met het volwassen dan dat het kind de ervaring van de wereld van de symbolen die verschijnen op de inhoud.

Deze child-centered benadering aanzienlijke bijdrage kunnen leveren aan de educatieve problemen in de achtergrond van uitgesponnen ziel een reden te herkennen, vergroting van de empathie vaardigheden. De methode van de sociale niveau, de toenemende agressie en pathologische projectie wordt ook gebruikt voor de behandeling.

Het is ook gericht op bevordering van de gezondheid, geestelijke balans en harmonie te creëren. De catharsis-ervaring en creatief proces samen met de invloed van de mogelijkheden voor de reorganisatie, en de zelf-bewustzijn en tudatosodás ontwikkeling. De methode om te leren van betrokken professionals bij het effectief beheren van de problemen, een ontwikkelingsachterstand, emotie, agressie en gedragsstoornissen toegepast energetische waarde van de opleiding en de waarde creative creative zetten. De leer van de beeldende kunst therapie dr. Antalfai Martha 1974-die in de “Sociale betrekkingen catharsis ervaring door reorganizáló thematische art therapy” methode van het gebouw.